Rólunk

ÜDVÖZLÜNK WEBÁRUHÁZUNKBAN!


A BABACSOMAGOK.HU CSALÁDI VÁLLALKOZÁSKÉNT INDULT 2020-BAN.

ÖTLETÉT A SAJÁT CSALÁDUNK MEGÉLT TAPASZTALATAI ALKOTTÁK. TALÁN MI SEM OKOZ NAGYOBB ÖRÖMET, HA EGY ÚJSZÜLÖTT ÉRKEZIK A CSALÁDBA! HÁROM GYERMEKES SZÜLŐKÉNT MI MÁR ÁTÉLTÜK A VÁRANDÓSÁG SZÉP PILLANATAI MELLETT A NEHÉZSÉGEKET IS.

KISMAMAKÉNT - FŐKÉNT, HA ELSŐ GYERMEKEDET VÁROD - KÉRDÉSEK SORA MERÜLHET FEL: MIRE IS LESZ SZÜKSÉGEM? MELYIK TERMÉKET VÁLASSZAM? GONDOLTAM VAJON MINDENRE? SZÁMOS OLYAN KÉRDÉS, AMIRE MI MEGOLDÁST KÍNÁLUNK. CÉLUNK, HOGY GONDOSAN ÖSSZEKÉSZÍTETT CSOMAGJAINKKAL MEGKÖNNYÍTSÜK A KISMAMÁK ÉLETÉT A SZÜLÉST KÖVETŐ IDŐSZAKBAN.

A BABÁK EGÉSZSÉGES FEJLŐDÉSÉT SZEM ELŐTT TARTVA, KIEMELKEDŐEN FONTOSNAK TARTJUK A TERMÉSZETES SZOPTATÁST, HISZEN EZ A LEGJOBB AJÁNDÉK, AMELYET A GYERMEKEDNEK ADHATSZ. WEBÁRUHÁZUNKBAN MEGTALÁLHATÓ A LOVI EURÓPÁBAN PIACVEZETŐ TERMÉKCSALÁD KÍNÁLATA, AMELY IGYEKSZIK MEGVÉDENI A SZOPTATÁST ÉS A TERMÉSZETES SZOPÓREFLEXET.

AZ ETETÉS MELLETT NAGY HANGSÚLYT FEKTETÜNK AZ ÚJSZÜLÖTT KÉNYELMÉRE, KÉNYEZTETÉSÉRE. HAZAI GYÁRTÁSÚ LUXUS MINŐSÉGŰ BABASZOBA TEXTÍLIÁKKAL, KIEGÉSZÍTŐKKEL TÁMOGATJUK GYERMEKED ÖNFELEDT PIHENÉSÉT. TEXTÍL TERMÉKEINKKEL STÍLUSOSAN BERENDEZHETED ÁLMAID BABASZOBÁJÁT!

MINDEZEKEN FELÜL GONDOLTUNK A BIZTONSÁGRA IS. SZÁMOS TERMÉK KÖZÜL TUDSZ VÁLOGATNI, HOGY MEGÓVD CSEMETÉD AZ ESETLEGES BALESETEKTŐL, TÖRTÉNJEN AZ OTTHON, VAGY ÉPPEN UTAZÁS KÖZBEN!

FONTOSNAK TARTJUK AZ ÉSZREVÉTELEITEKET, TAPASZTALATAITOKAT A TERMÉKEINKKEL VALAMINT A VÁSÁRLÁSOKKAL KAPCSOLATBAN, EZÉRT VÁRJUK VISSZAJELZÉSEITEKET A FELTÜNTETETT ELÉRHETŐSÉGEINK EGYIKÉN, VAGY A KAPCSOLAT FÜL ALATT!

HÍRLEVELÜNKRE ÉRDEMES FELIRATKOZNOD, FACEBOOK OLDALUNKAT KÖVESD, HOGY ELSŐKÉNT ÉRTESÜLJ AKTUÁLIS AKCIÓINKRÓL, ÚJDONSÁGAINKRÓL, NYEREMÉNYJÁTÉKAINKRÓL!KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTEKINTED OLDALUNKAT!

BÁRMILYEN KÉRDÉSED TÁMAD, KERESS MINKET BIZALOMMAL!

KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁN A "BABACSOMAGOK" CSAPATA!


BABACSOMAGOK - LEGYEN ÖRÖM A BABAVÁRÁS! :)